EL-tavle

Eltavlen, med HPFI relæ, er lokaliseret i teknikskabet. Den er ganske enkel og let at betjene. For at overskueliggøre anlægget er påsat etiketter for de enkelte grupper, således en fejlkilde let vil kunne lokaliseres.

Daglig vedligeholdelse

I forbindelse med alm. rengøring tørres afbrydere og stikkontakter i lejligheden over med en hårdt opvredet klud. Spot, anbefales rengjort en gang pr. år for at sikre ordentligt lys.

Efterbehandling

Hvis HPFI relæet kobler ud, er det tegn på afledning i installationen – et voldsomt tordenvejr, kan dog også være skyld i at anlægget kobler ud. For at lokalisere en fejl, slukkes alle sikringer i anlægget/tavlen; HPFI relæet kobles til igen og grupperne tilsluttes en af gangen. På denne fremgangsmåde findes enten frem til en fejlbehæftet brugsgenstand eller en fejl på anlægget. Er det sidste tilfældet, skal autoriseret elektriker tilkaldes.

Gode tip

Hvert halve år, bør anlægget testes ved at trykke på testknappen. Relæet skal på testens opfordring slå fra og man skal trykke den sorte knap op, for at slå anlægget til igen. Hvis relæet ikke vil koble til igen, er det defekt og en autoriseret elektriker skal tilkaldes.
Med nedenstående billede og oversigt har vi tydeliggjort gruppernes individuelle områder. HPFI relæet vil slå fra, hvis der sker overbelastning eller anden fejl på anlægget.

Oversigt over eltavle